Ervaring

In de afgelopen jaren heb ik me bezig gehouden met het ontwerpen en beheren van websites in diverse branches, schrijven van teksten en het op de markt zetten van beginnende bedrijven, met behulp van belangrijke kanalen zoals WordPress, Google en Facebook. Tijdens de kantooruren ben ik als Content Manager verantwoordelijk voor het beheer en de strategie van een grote webshop binnen de Automotive industrie.

Onze kracht is het aanbieden van een totaalpakket, specifiek voor MKB bedrijven die toe zijn aan de volgende – online – stap. Of het nu om een vernieuwde of compleet nieuwe site gaat maakt daarbij niet uit. Hierbij maken we gebruik van WordPress, een van ‘s werelds grootste systemen om websites in te ontwerpen en ontwikkelen. De keuze van het Content Management Systeem is belangrijk omdat het bepalend is voor de hoeveelheid veiligheidsupdates, plugins en aanpassingsmogelijkheden. Daarnaast is het een van de meest intuïtieve systemen, zo is een korte toelichting op het aanmaken van nieuwe pagina’s of berichten inbegrepen in onze pakketten.

Na het bouwen van een nieuwe site volgt een andere, minstens net zo belangrijke fase, namelijk het op de markt zetten van uw site (en daarmee bedrijf). Kanalen als social media liggen voor de hand om te benutten, echter zijn er diverse manieren om optimaal gebruik te maken van deze – deels gratis – media. Bij Gelders Webdesign geven wij graag advies en hulp bij het inzetten van diverse kanalen. Van Linked-in tot Facebook en Google Ads. Afhankelijk van uw doelgroep en type bericht is het bepalend welk medium de voorkeur krijgt.