winactie

Wat kun je winnen?

Maak gratis kans op ca. anderhalf uur bedrijfsfotografie op locatie inclusief een selectie van na bewerkte beelden. Vrij te gebruiken voor jouw website, social media of drukwerk. De winnaar beslist zelf welk type fotografie hij of zij kiest: producten, personeel of pand: het is allemaal mogelijk!

Hoe maakt mijn bedrijf kans?

Meld je deze maand (oktober) aan om kans te maken op een gratis fotoshoot op locatie. Aanmelden van jouw bedrijf kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Lees ook over de voorwaarden van deze winactie.

Het is vast al opgevallen dat professionele fotografie een steeds grotere rol speelt in het bedrijfsleven: van social media tot drukwerk en van webshop tot online advertentie. De foto’s moeten je boodschap versterken, opvallen en laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk ze hierboven.

Direct aanmelden

    Actievoorwaarden: meld je aan voor 31 oktober, locatie tot ca. 30 minuten rijden vanuit Beneden-Leeuwen. De foto’s kunnen gebruikt worden op onze eigen website. Winnaar wordt via social media bekendgemaakt begin november.

    Wie zijn wij?

    Gelders Webdesign is opgericht in 2020 en wij richten ons op professionele websites, advertenties en fotografie. Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat wij ondernemers kunnen helpen bij het bereiken van nieuwe klanten. Benieuwd naar ons? Klik hier.