Keuzehulp

Bekijk onze infographic om jouw keus te vergemakkelijken om een website te laten maken of dit zelf te gaan doen.

Website laten maken of zelf maken?

Je wilt een nieuwe website. Ga je zelf een website maken of laat je een website maken? Bij het maken van een nieuwe website zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Zoals op welk platform ga je jouw nieuwe website dan bouwen of laten bouwen? Gelders Webdesign geeft advies om jou te helpen bij het maken van een bewuste keus. De infographic verder op deze pagina kan je hierbij helpen.

De afwegingen

Heb je ervaring met het schrijven van teksten, fotograferen en (na)bewerken van afbeeldingen? En wat weet je over hosting? Als deze termen je niet veel zeggen dan is het verstandig goed vooronderzoek te doen voordat je zelf een (nieuwe) site gaat maken. Er is online heel veel informatie te vinden, maar vergis je niet in de tijd die dit kost om je in te lezen. Natuurlijk is de belangrijkste vraag wat het jou waard is om een professionele site te bezitten. Wij vinden transparantie over onze prijzen van belang en maken hier dan ook geen geheim van. Wel zo eerlijk, toch?

Website laten maken door Gelders Webdesign?

Wij bij Gelders Webdesign vinden een strategie die past bij jouw bedrijf belangrijk. Bij het maken van een nieuwe site adviseren wij om professionele fotografie te gebruiken, ook hier kun je bij ons voor terecht. Wij bieden de mogelijkheid van de krachtige combinatie van overtuigende beelden, vlotte teksten en marketing mogelijkheden om nog meer potentiële klanten te bereiken. Meer weten over onze expertise? Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten.

Maak indruk met jouw professionele website

Laten we bij het begin beginnen. Wat wil je bereiken met jouw nieuwe site? Een professionele website is het ultieme online visitekaartje en zou vooral (toekomstige) klanten moeten laten zien waar jij of jouw onderneming voor staat. Zorg in ieder geval dat je site overzichtelijk is en maak in tekst en beeld duidelijk wat jij voor klanten kan betekenen. Onderstaande artikelen staat vol tips waar je aan moet denken bij het maken van een professionele website.

Gelders Webdesign instagram

Vergroot je online bereik

Heb jij de keus gemaakt om de site te laten maken of zelf een site gemaakt. Zorg dan met behulp van Social media, advertenties en drukwerk voor voldoende aandacht om een bezoekersstroom op gang te krijgen. Dat helpt ook bij je vindbaarheid via zoekmachines. Het is dus goed hier al vanaf het begin om een strategie te (laten) bedenken. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk hier ons portfolio!