Wat wij doen

Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Website ontwikkelen (WordPress) en optioneel het onderhoud hiervan
  • Marketing gericht op groei
  • Opstellen van een strategie
  • Ontwerpen van drukwerk of online publicaties

De basis

Het internet wemelt van de aanbieders voor het eenvoudig maken van een website. Ook het aantal websites van MKB bedrijven is enorm toegenomen, onderscheidend zijn is daarom nog belangrijker. De basis van de website, inclusief de geschreven teksten zijn de basis voor een gebruiksvriendelijke, professioneel uitziende website. Maar daar blijft het zeker niet bij, hoe zit het met de vindbaarheid van uw bedrijf? En worden de juiste kleuren en stijl gebruikt die passen bij uw merk?

Ontwerp

Het ontwerp van een site is iets heel persoonlijks. Mogelijk heeft u zelf al een duidelijk beeld hoe de site er in grote lijnen uit moet komen te zien. Bij Gelders Webdesign is het ook mogelijk dat wij een opzet voor u maken, waarna we in overleg aanpassingen doen om het geheel meer naar uw wens te maken. Mocht u zelf een duidelijk beeld qua ontwerp hebben, dan worden de mogelijkheden al tijdens een oriënterend gesprek besproken en afgestemd. Wij vinden het belangrijk dat uw verwachtingen realistisch zijn en hebben een transparante werkwijze. Bij de inrichting en creatie van de content wordt rekening gehouden met belangrijke marketing principes. Hierover kan ik u tijdens een gesprek de nodige toelichting geven.

Naamsbekendheid

Een essentieel onderdeel om uw site of bedrijf meer naamsbekendheid te bieden is het gebruik van marketing. Naast de eerder genoemde zoekmachines en social media kunt u hierbij denken aan het versturen van nieuwsbrieven. Bij Gelders Webdesign kunnen wij u ondersteuning bieden met behulp van Mailchimp, voor kleine bedrijven is dit een gratis mail-distributie systeem.

Vindbaarheid

De vormgeving van uw site is belangrijk, maar als deze niet goed gevonden wordt dan krijgt u nog niet de kans om een goede indruk te maken bij uw potentiële klanten. De online vindbaarheid hangt af van veel factoren. De term Search Engine Optimalization (kortweg SEO) heeft betrekking op het beter gevonden worden door gebruik van de juiste zoektermen, de juiste hoeveelheid tekst en nog veel meer. Zoekmachines spelen een belangrijke rol, zeker voor een nieuwe of vernieuwde website. Andere mogelijkheden om onder de aandacht te komen liggen bij social media. De bekendste zijn Facebook, Linked-in en Instagram. Het is mogelijk via ons content te laten creëren om uw (vernieuwde) site ook op deze platforms onder de aandacht te brengen. Hierbij voorzien wij u van passend advies welk kanaal het meest interessant is voor uw klanten.

Design & Drukwerk

Het is mogelijk om folders, leaflets, visitekaartjes of ander drukwerk te laten ontwerpen. Daarnaast kunnen ook online publicaties ontworpen worden voor bijvoorbeeld Narrowcasting of Facebook Advertising. Voor de creatie van content wordt gebruik gemaakt van programma’s als Adobe Photoshop of Affinity Publisher. Professioneel ontwerp kan een belangrijke bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van uw nieuwe of vernieuwde website.

Wij helpen u graag om de volgende stap te zetten met uw bedrijf.

David Schmidt